Aktørside

Kære aktører på 48 TIMER Festival 2020 

 

Det er på tide at promovere årets program og jeres skønne arrangementer. Det gør vi ikke mindst ved at have en massiv tilstedeværelse på Facebook, der forhåbentlig tiltrækker en god mængde opmærksomhed fra alle de interesserede derude.  
 
I står selv for at promovere jeres arrangement, herunder at oprette det som Facebook-event, men vi promoverer selvfølgelig også arrangementerne sideløbende.  
 
Når I opretter events, har vi dog nogle få retningslinjer, som vi helst ser, at I følger: 
 

Titlen på eventet skal hedde således: ”[Titel] // 48 TIMER”. (Fx: ”Kampsport i Siam // 48 TIMER).  
 
Når I opretter eventet, skal I huske at gøre os til medorganisatorer eller medværter. Så står vi begge som afsendere.  
 

Husk at indsætte 48 TIMERs logo på jeres eventbillede øverst i højre hjørne. Det kan hurtigt gøres via tjenesten Pixlr: https://pixlr.com/x/. Åbn det billede, I vil bruge, klik på ”add image” nederst i menuen på venstre side og vælg og placér logoet og gem. Hvis der er billeder, hvor det forstyrrer motivet i særlig grad kan vi finde på en anden løsning – send os en mail, hvis det er tilfældet.  
 
Vi sender jer desuden en redigeret version af jeres eventbeskrivelse, hvor der er læst korrektur og tilføjet en engelsk beskrivelse. Det er denne tekst, der kommer til at stå i det fysiske program og på hjemmesiden. Det må også gerne være den officielle beskrivelse på eventet, så det fysiske program og onlineprogrammet er strømlinet og ensrettet, men hvis I har lyst til at bruge en anden tekst eller tilføje ekstra linjer, skal I være velkomne – så længe fakta omkring eventet er på plads. 

 

I bunden af FB-eventets beskrivende afsnit tilføjes der: ”Dette event er en del af @48 TIMER Festival, og du kan se det fulde program i hovedbegivenheden @48 TIMER Festival 2020. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og Tuborg Fondet og er et samarbejde mellem Støberiet/Blågården, Union, Osramhuset og Nørrebrohallen. Se mere på www.48timer.com.” 
 

Deadline for oprettelse af events er senest 15. april!  

 

Deadline er sat efter den dag, vi sender vores pressemeddelelse ud til byens og landets medier. Da vil alle medier og øvrige interesserede nemt kunne finde flere oplysninger omkring festivalen og de mange arrangementer.  
 
Er I ellers til stede på Instagram, Twitter, Snapchat eller lignende, kan I selvfølgelig også promovere jeres arrangementer og festivalen der. Udover Facebook er vi dog kun til stede på Instagram, hvor vi bruger hashtagget #48timerfestival.  
 
Vi glæder os til at se jeres gode og kreative arbejde komme til udtryk og ikke mindst til at fejre hele Nørrebro sammen med jer! 
 
Med venlig hilsen  
Emil, Dafne og Ditte, PR og Kommunikation   
48timerfestival@gmail.com  

LOGO

Wallpaper

OM OS

Korsgade 30, 2200

København N

CVR: 64942212 
EAN: 5798009782434

COUNTDOWN TIL 48TIMER FESTIVAL