HVAD ER DE 10 KEA-SPOTS?

 

DE 10 KEA-SPOTS er et koncept, der inkluderer 85 dygtige 2. semester e-designerstuderende fra Københavns Erhvervsakademi, KEA. E-designer er en uddannelse, hvor du uddanner dig i at se muligheder og lave koncepter, som du sætter i værk. Du lærer at handle og være proaktiv - at blive handlekraftig. Som ”entreprenør-designer” arbejder du med iværksætteri, design og innovation. Gennem idé-generering, designproces, prototyper, markedsføring, økonomi og kommunikation udvikler du designløsninger, som kan omsættes til lokale og globale business-koncepter, events og/eller services. I forbindelse med 48TIMER Festival er de studerende blevet inddelt i ti grupper, hvoraf hver gruppe har fået overdraget deres eget fysiske SPOT i form af en plads, en park, et kryds eller et torv på Nørrebro.

Med udgangspunkt i de lokale SPOTS på Nørrebro har de studerende udviklet og bygget deres egne fysiske installationer, der har til formål at tilgodese det mellemmenneskelige møde, det lokale miljø og det respektive SPOTs forskellige aktører.

På flere af DE 10 KEA-SPOTS har de studerende planlagt forskellige aktiviteter og happenings over 48TIMER Festivals tre afviklingsdage, så man kan sagtens besøge det samme SPOT flere gange i løbet af festivalen og opleve noget nyt hver gang.

DE 10 KEA-SPOTS

A - DRONNING LOUISES BRO
B - SANKT HANS TORV
C - DE GAMLES BY
D - BANANNA PARK
E - KTK-GRUNDEN
F - DEN RØDE PLADS
G - BALDERS PLADS
H - NØRREBROPARKEN
I - HANS TAVSENS PARK
J - BLÅGÅRDS PLADS
Show More
KEA.png

OM OS

Korsgade 30, 2200

København N

CVR: 64942212 
EAN: 5798009782434

COUNTDOWN TIL 48TIMER FESTIVAL