Smagen af Nørrebro

Kig forbi Blågårds Plads og oplev diversiteten omkring Nørrebros madkultur. Vi vil med vores installation pirre din nysgerrighed, samt se og dufte forskelligt mad. Det er et samlingspunkt for en masse forskellige typer af mennesker, alle med rødder i og omkring Nørrebro. Der vil være latter og god stemning på stedet og du er garanteret et smil på læben. På vores spot vil du også kunne opleve en portrætserie, der indkapsler smagen af Nørrebro, lytte til stemmerne fra Nørrebro og dertil selv være med til at forme installationen.

 

Durumyoga

Vi vil i løbet af fredagen og lørdagen holde durumyoga, hvor vi kombinerer to meget højt elskede handlinger i én - spise durum imens du dyrker yoga. Hørt om ølyoga? Nogenlunde samme koncept. Vi har fået en skøn yogainstruktør til at komme og dyrke yoga med os. Det bliver fantastisk, det bliver hyggeligt og det bliver mest af alt sjovt. Alle er velkomne, uanset alder, form, og hårfarve.

Læs mere om durumyoga-eventet her

 

Vi glæder os til at møde jer og få en snak om madpræferencer og ellers bare få et godt grin i solen sammen med os fra KEA.

Gratis

Fredag - Søndag

Blågårds Plads, 2200 København

KEA / E-designer & 48TIMER festival

Arrangementet er børnevenligt

OM OS

Korsgade 30, 2200

København N

CVR: 64942212 
EAN: 5798009782434

COUNTDOWN TIL 48TIMER FESTIVAL